Livet hos Hogengård

Ögonbryn och byten i serie

Jag är inte värst vidare bra på att uppdatera bloggen just nu. Det är rätt intensiva dagar när Buset har sommarlov. Då väljer jag annorlunda. Men i morgon bär det av ett par dagar. Buset stannar hemma och kommer skämmas bort av farmor, farfar, mormor och morfar. Vi ska på bröllop i metropolen Jönköping. Därav mina snygga ögonbryn. 🙂 De blir dock ljusare efter tvätt. Som tur är. 
I veckan har jag och Sass tränat på byten i serie. På spåret har det funkat ok. Bara jag sitter ordentligt. Men på diagonalen så gör man bara ett. Det ”vet” Sass. 🙂 Idag fick vi dock till det och avslutade med fem fina byten i vart fjärde på diagonalen. Duktiga vackra hästen!

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.