Livet hos Hogengård

Skrattade när jag red idag

Idag red jag som vanligt. Värmde, travade, öppna, sluta, skänkelvikning och övergångar. Lugn och fin. Noga med att hon ska vänta men behålla energin. Började galoppera och red lite stora volter blandat med att rida svag öppna på spåret för att få henne rak och stabil. Går in på diagonalen och när det är kanske fyra meter kvar till spåret känner jag hur hon laddar och sedan byter. Det går ju inte att bli sur på henne. Lilla(?) ambitiösa hästen. Fortsätter galoppera och rider en sluta halvt igenom åt vänster. Samma sak här. När vi närmar oss spåret och jag rätar ut henne så byter hon. Jag bara skrattar och berömmer. Underbara fina Sassen! Hoppas jag kan komma ut och starta henne snart.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.