Livet hos Hogengård

Slaskdjuret, stolar och träning

Lilla röda skitsvansen kom på något nytt i går. Man kan sörpla lite i diskmaskinen om man inte får slicka på saker på köksbänken. Skitsmart.
Bilden är lånad hos jysk.se
I vardagsrum och kök har vi ganska “tillfälliga” möbler. Sedan tre år. Köpte dem hastigt på Blocket när vi köpte huset för att vi skulle ha något att sitta på. Så går det när man har häst. Då får man ha fula möbler. 🙂 Men nu var jag på jysk i veckan och köpte en madrass. Hittade flera fina stolar. Den här blev jag mest förtjust i. Passar fint i ett 70-tals hus. Lätta att torka av och inte så hiskeligt dyra. Så nu funderar jag på att sälja det jag har och köpa dessa. Men vi får se vad tiden räcker till. Blocket är ju ingen lek…
Tränade ett pass för C igår. Jäklars så fin Sass är. Med hjälpen jag får så går allt snabbt framåt. Serier med byten i vart tredje. Inga problem. Raka och med gest. Det var första gången jag red in seriöst och gjorde halvpiruetter. Inga problem. Hon satte sig och vände. C tyckte att de där kan jag göra hela istället. Tror dock jag håller mig till halvor ett litet tag till. 🙂 I morgon är det Trollhättan som står på tur. Lite speciellt ridhus. Det har både gått toppen och mindre bra där. Det är väldigt lyhört och om det händer saker på andra sidan väggen så blir det jobbigt med kontakten. Hoppas de drar på musiken rejält. 🙂

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *