Livet hos Hogengård

Omogen ponnyunge?

Jag är så laddad för att börja rida igen. Min fina fina Sass. Visst har jag saknat henne. Men jag har uppenbart förträngt hur mycket. Nu kör jag på som ett barn som ska få sin första ponny. Utrustningen måste uppdateras. Hos Alex har hon gått med en dressyrgjord som heter Eric Le Tixerant. Tror den är bra för henne då hon kan få lite sadelgjordstvång ibland. Speciellt vid pälsbyte.

Wintec Cair verkar också ganska bra men lite enklare utformad. Något billigare men nu är hon ju van vid ELT-gjorden… Ska se om det går att hitta en begagnad ELT i fint skick. Annars är det den jag önskar mig i födelsedagspresent. 😉

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.